Derfor skal du skifte bilen ud med en elcykel

Udgivet

30 sep, 2022

Kategori

Hvis ikke der i forvejen var argumenter nok for at lade bilen stå i garagen og tage cyklen på arbejde, er de stigende benzinpriser det sidste søm i bilens kiste. Mange mennesker har simpelthen ikke længere råd til at tage bilen.

Derfor er tanken om en elcykel også blevet mere attraktiv for bilejere, der har kort til arbejde.

Hvis du selv står lige på tærsklen og ikke rigtig kan finde ud af, om elcyklen virkelig også er noget for dig, kommer her et par sidste, overbevisende argumenter.

 

Kom hurtigt på arbejde

Tanken om, at det skulle tage to eller tre gange så lang tid at komme på arbejde med en elcykel, er en skrøne. De bedste elcykler kan i dag cykle op til 45 km/t. Du flyver altså afsted på cykelstierne.

 

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om at lede efter en parkeringsplads, når du kommer frem. En stor fordel, hvis du arbejder i byen.

 

Frisk luft

Det er sjældent, at bilturen gør en mere frisk. Her sidder du i noget, der minder om en lænestol, mens du hører doven morgenradio og drikker kaffe eller Redbull. Det er en helt anden snak på en elcykel.

 

På en elcykel bliver du blæst lige i ansigtet af kold luft. Det er noget, der får tårerne til at presse sig frem, men det er også noget, der vækker dig bedre end en dobbelt espresso. Du ankommer på arbejde med energi som en telefonsælger.

 

Klimaet

Til sidst er der det store moralske argument: klimaet. For det er alt andet lige bedre for klimaet ikke at brænde en masse liter benzin af hver dag som en del af din transportrutine. Husk på, at dine børn ikke arver kloden af dig, du låner den af dem.

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...