Derfor skal du skifte bilen ud med en elcykel

Udgivet

30 Sep, 2022

Kategori

Hvis ikke der i forvejen var argumenter nok for at lade bilen stå i garagen og tage cyklen på arbejde, er de stigende benzinpriser det sidste søm i bilens kiste. Mange mennesker har simpelthen ikke længere råd til at tage bilen.

Derfor er tanken om en elcykel også blevet mere attraktiv for bilejere, der har kort til arbejde.

Hvis du selv står lige på tærsklen og ikke rigtig kan finde ud af, om elcyklen virkelig også er noget for dig, kommer her et par sidste, overbevisende argumenter.

 

Kom hurtigt på arbejde

Tanken om, at det skulle tage to eller tre gange så lang tid at komme på arbejde med en elcykel, er en skrøne. De bedste elcykler kan i dag cykle op til 45 km/t. Du flyver altså afsted på cykelstierne.

 

Derudover skal du heller ikke bekymre dig om at lede efter en parkeringsplads, når du kommer frem. En stor fordel, hvis du arbejder i byen.

 

Frisk luft

Det er sjældent, at bilturen gør en mere frisk. Her sidder du i noget, der minder om en lænestol, mens du hører doven morgenradio og drikker kaffe eller Redbull. Det er en helt anden snak på en elcykel.

 

På en elcykel bliver du blæst lige i ansigtet af kold luft. Det er noget, der får tårerne til at presse sig frem, men det er også noget, der vækker dig bedre end en dobbelt espresso. Du ankommer på arbejde med energi som en telefonsælger.

 

Klimaet

Til sidst er der det store moralske argument: klimaet. For det er alt andet lige bedre for klimaet ikke at brænde en masse liter benzin af hver dag som en del af din transportrutine. Husk på, at dine børn ikke arver kloden af dig, du låner den af dem.

Sponsoreret

Seneste artikler

Dette kan du give ham i gave

Dette kan du give ham i gave

At finde den perfekte gave til en særlig person kan være en givende oplevelse. Når du overvejer en gave til ham, er det vigtigt at tænke på hans interesser,...