Det skal du vide om ShockWave-behandling

Udgivet

6 dec, 2021

Kategori

Det er aldrig rart at lide af impotens. Men heldigvis findes der forskellige behandlingsformer, der kan være med til at afhjælpe dette problem. De mange forskellige behandlingsmetoder gør, at det er mere eller mindre muligt for alle at finde en metode, der er den rette for dem. Du kan eksempelvis vælge en ShockWave behandling impotens. 

Sådan foregår en behandling mod impotens ved hjælp af ShockWave 

En impotensbehandling med ShockWave er særdeles effektiv, når det kommer til rejsningsbesvær, der er forårsaget af mindre gode karforhold. Når du skal have en behandling med ShockWave, får du sendt trykbølger (ShockWave-energi) mod svulmelegemerne på og omkring din penis. Dette gør, at der stimuleres en regenerering af blodkar samt dannelse af nye blodårer. 

ShockWave-behandling indebærer altså ikke, at du skal opereres. Derudover er det godt at vide, at denne behandlingsmetode ikke kommer med nogen bivirkninger. Til gengæld er det en behandling, der i de fleste tilfælde har en god og hurtig effekt. Sidst men ikke mindst er behandlingen godkendt på EU-niveau.

Effektiv behandling med en dokumenteret effekt 

Har du brug for en ShockWave-behandling, er du sikret, at det er en behandling med en dokumenteret effekt. Der er nemlig lavet flere undersøgelser i både Danmark, London og Salzburg, som viser, at rigtig mange mænd i flere aldersgrupper havde en særdeles positiv effekt efter endt behandling. 

Nogle af mændene brugte Viagra, inden de modtog behandlingen. Det kunne langt over halvdelen holde op med efter, at de havde afsluttet et behandlingsforløb.   

Sponsoreret

Seneste artikler