En Furminator er perfekt til dig med et kæledyr

Udgivet

3 jan, 2022

Kategori

Har du en hund eller en kat i dit hjem? Så oplever du sikkert, at der er hår allevegne. Både hunde og katte fælder, og det kan sommetider være frustrerende for dig som ejer. Du kan selvfølgelig ikke stoppe fældningen fuldstændigt.

Men der er rent faktisk noget, du kan gøre i forhold til at reducere fældningen. Det er her, at en Furminator kommer ind i billedet. Hvis du ejer en hund eller en kat og gerne vil reducere mængden af hår i dit hjem, kan en Furminator være løsningen.

Hvad er en Furminator?

En Furminator er et smart produkt, der fjerner din hund eller din kats løse pels på en effektiv og behagelig måde. Med en Furminator får du ligeledes hjælp til at reducere fældningen. Den er utrolig nem for dig at bruge, og så gør det overhovedet ikke ondt på dit kæledyr.

Uanset om din hund eller din kat har langt eller kort hår, kan du få gavn af en Furminator. Den kommer i flere forskellige modeller, så du kan vælge den bedste variant til netop dit kæledyr.

Tips til brug af en Furminator

Inden du går i gang med at børste dit kæledyr med en Furminator, er det vigtigt at vide, hvordan du bruger den på den mest optimale måde.

  • En Furminator bør aldrig anvendes på våd pels.
  • Start med at børste dit kæledyr på de følsomme steder på kroppen stille og roligt. Gå herefter videre til de mindre sensitive steder.
  • Børst aldrig mod hårene, men altid med hårene.
  • Børst ikke direkte på sår m.m.

Sponsoreret

Seneste artikler

Hold din hests hove sunde

Hold din hests hove sunde

Hestens bedste ven er dens hove. Velfungerende hove er altafgørende for, at hesten kan fungere optimalt. Desuden er det essentielt for, at din hest trives...