Flot eid pynt til festlige begivenheder

Udgivet

2 Mar, 2022

Kategori

Leder du efter et sted med flot eid pynt, så burde du lægge vejen forbi webshop.justhalal.dk. Eid pynt er det pynt, især muslimer bruger, i forbindelse med Ramadan og andre traditionelle fester og begivenheder. Det findes i alverdens afskygninger, for eksempel almindelige balloner, bogstav balloner, servietter, tallerkner og flotte bannere, som du kan hænge i vinduet eller dekorere med i stuen. 

 

Hvad er Ramadan?

Ramadan er en vigtig forpligtelse i islam. Her skal muslimer eksempelvis faste, lige fra solopgang til solnedgang. Når Ramadanen er slut, fejres perioden med en stor fest. På arabisk betyder Eid “højtid” og “fest”, som også kaldes for stor eid og lille eid. 

 

Hvad er Eid?

Den muslimske fastemåned kaldes for Eid. Den varer i 4 hele dage, hvoraf den første dag er den vigtigste. Højtiden er særlig vigtig for børn, de modtager nemlig gaver, nyt tøj og også gerne penge. 

 

Hvad er eid pynt?

Mange muslimer vælger at pynte op til festen, og det er her det meget forskellige eid pynt virkelig kommer til sin ret. Der findes et hav af forskelligt eid pynt, nøjagtig ligesom der findes julepynt, nytårspynt, påskepynt og meget mere. 

 

Står du og mangler noget eid pynt, det kan være i form af balloner i alverdens former og flotte farver, dekorationer i form af ornamenter, som du skal hænge op i loftet eller på væggen. Måske servietter eller tallerkner med flotte motiver i flotte farver, så skal du helt klart besøge webshop.justhalal.dk. 

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...