Overvejer du at lease en firmabil?

Udgivet

30 Nov, 2021

Kategori

Når du vælger erhvervsleasing på en bil, har du på forhånd allerede mulighed for at se alle de omkostninger der er forbundet med at lease en bil. Er du samtidig virksomhedsejer, giver det dig god mulighed for at lægge et stramt budget, hvilket jo selvfølgelig er altafgørende for at have en sund og velfungerende virksomhed. 

 

Hvilke fordele er der ved at lease en firmabil?

Vælger du at lease en firmabil, får du en række af gode fordele: 

  • Du kan frit vælge en bil der matcher virksomhedens behov
  • Du kan beholde likviditeten i firmaet
  • Det er nemt at komme af med bilen igen, hvis behovet skulle ændre sig 

 

Hvor lang tid kan jeg lease en bil?

Når du vælger at lease en firmabil, bliver der lavet en kontrakt der løber over det antal måneder, du har behov for. Herefter har du mulighed for enten at forlænge aftalen, eller at skille dig af med bilen, hvis du ikke længere har behov for den. 

 

Erhvervsleaser du en firmabil i stedet for at købe den, så undgår du på samme tid at fastlåse kapital i køretøjet. Likviditeten kan du bruge til en anden investering i firmaet, for eksempel i forbindelse med drift. Vælger du at erhvervslease skal du dog være opmærksom på, at bilen før eller siden vil blive afskrevet, hvilket betyder at bilens værdi vil falde, men også at behovet for bilen i din virksomhed kan begynde at ændre sig. 

 

Overvejer du, eller har du allerede taget en beslutning om at erhvervslease en firmabil, så kontakt fleggaard-leasing.dk allerede i dag, og hør om dine fordele ved erhvervsleasing. 

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...