Sådan kan du få det perfekte spejl til væggen

Udgivet

29 apr, 2021

Kategori

Leder du efter et nyt spejl til væggen på badeværelset, i soveværelset eller et helt andet sted i boligen, så bør du overveje at lave dit helt eget personlige spejl hos Glasse.dk. Glasse.dk er en online webshop hvor du kan bestille et spejl på mål helt efter dine egne ønsker. På den måde kan du lige præcis få det spejl du drømmer om, uanset om spejlet skal være stort eller småt.

Uanset hvilket et spejl du går og drømmer om, så kan du bestille lige præcis det spejl du ønsker dig hos Glasse.dk. Har du for eksempel brug for et spejl med indbygget lys, som eventuelt skal bruges som i forbindelse med et kosmetikbord, så kan specialisterne hos Glasse fremstille et spejl med huller, hvori du har mulighed for at installere indbygget lys.


Spejle i alle størrelser

Hos Glasse.dk som er specialister i at lave spejle efter mål, kan du få et spejl lige efter dit eget hoved. Det betyder at du både kan få store spejle, femkantede spejle, runde og ovale spejle, som passer præcis til det rum det skal hænge i.

Bag Glasse.dk står de to professionelle glasmesterforretninger, Korsør Glarmesterforretning og Slagelse Glarmesterforretning. Begge forretninger har en stor erfaring med at lave specielle løsninger i spejle, uanset størrelse og form. Her er ingen opgave hverken for lille eller for stor, uanset om det handler om at lave et almindeligt spejl, et dobbelt spejl, termoruder eller noget helt tredje.

Sponsoreret

Seneste artikler

Opnå god belysning i din bolig

Opnå god belysning i din bolig

Det er vigtigt med en god belysning indendørs, og her handler det ikke blot om at vælge en pæn lampe. Nej, det handler ligeså om den monteringsløsning du...

Alt du skal vide om strømpegarn

Alt du skal vide om strømpegarn

Strømper er ofte det, strikkenybegyndere kaster sig ud i som noget af det første - og med god grund. Det er forholdsvis hurtigt projekt, opskriften er lige...