Sådan opnår du et varigt rygestop med E cigaretter

Udgivet

6 Jan, 2022

Kategori

Det kan være svært at tage skridtet mod et rygestop, det kræver langt tids forberedelse at overbevise sig selv om, at det er nu, det skal være. Men endnu sværere kan rygestoppets anden del faktisk være: at holde rygestoppet.

 

Mange mennesker går død i deres rygestop med nikotintyggegummi, og er det ofte på grund kedsomheden. Tyggegummiet giver ikke den samme følelse som cigaretten, og til sidst bliver det for kedeligt at pine sig selv med det tørre tyggegummi. Prøv i stedet af få et succesfuldt rygestop med E cigaretter.

 

Føles ægte

Tyggegummiet store problem er følelsen. Ofte er det ikke selve nikotinen som eksrygere higer efter, men følelsen af at ryge en cigaret. Med en E cigaret får du stadig den autentiske følelse af at fylde munden med røg og ryge en god cigaret. Desuden kan du stadig være med, når festen trækker ud i rygegården. Her er et nikotintyggegummi ikke meget værd, når de andre står og ryger.

 

Mange varianter

En anden fordel til E cigaretten er det, den kører på: E væske. Her er nemlig et hav af varianter, du kan vælge i mellem. Du kan enten finde din yndlings – hvad enten du er til vanilje, frugt eller smagen af tobak – eller du kan skifte lidt mellem de forskellige, så E cigaretten bliver ved med at overraske dig. Sådan undgår du at kede dig.

 

Tøjet dufter

Og hvis du alligevel mangler motivation, så prøv at lugt til dit tøj efter en uges tid. Lugten af røg og tobak er helt væk. Måske lægger du ikke selv mærke til det i starten, men det gør folkene omkring dig, og med tiden kan du ikke engang gå på værtshus uden at smide dit tøj i vaskemaskinen dagen efter.

Sponsoreret

Seneste artikler

Sådan pynter du op til festen

Sådan pynter du op til festen

At være vært for en fest kan være en fantastisk måde at samle venner og familie til en sjov og mindeværdig begivenhed. En af de vigtigste elementer i at skabe...