Skab noget unikt med smarte klistermærker fra Nemprint

Udgivet

26 aug, 2021

Kategori

Er du på udkig efter et sted, hvor der er god mulighed for at lave design-selv-klistermærker? Så bør du klikke ind på Nemprint.dk, hvor du på en sjov, effektiv og anderledes måde, kan få udbredt kendskabet til dig og din virksomhed.

 

Hos Nemprint.dk har du mulighed for at printe dine egne klistermærker, uanset format, farve og form. Et klistermærke er en billig måde at reklamere på, samtidig med at det også er en kreativ måde at skabe interesse og viden omkring dit brand.

 

Et klistermærke kan også laves som etiketter til et særligt event, men også som et klistermærke der skal bruges på gulvet, eller et klistermærke i form af en streamer til din bil.

 

Klistermærker udviklet til alt slags vejr

Når du vælger et brande din virksomhed med et klistermærke, er det ikke helt ligegyldigt hvilket materiale klistermærket er lavet af. Skal du for eksempel bruge det udenfor på en butiksfacade eller som et klistermærke til gulvet, så er det vigtigt at kvaliteten er høj.

 

Det gælder både slidstyrke, men det gælder i høj grad også om farverne på dine klistermærker. Alle klistermærker bliver, hos Nemprint altid trykt i fuldfarve 4+0, ofte bliver de yderligere lamineret. Et lamineret klistermærke kan holde sig i op til 5 år, og det gode er at de bliver vandfaste, hvilket betyder at du uden problemer kan bruge klistermærkerne udenfor.

 

Er du derfor på udkig efter klistermærker i høj kvalitet, så bør du klikke dig ind på Nemprint.dk. Her er der altid hjælp at hente, hvis du er i tvivl om hvilke slags klistermærker du skal vælge til din virksomhed og brand.

Sponsoreret

Seneste artikler

Opnå god belysning i din bolig

Opnå god belysning i din bolig

Det er vigtigt med en god belysning indendørs, og her handler det ikke blot om at vælge en pæn lampe. Nej, det handler ligeså om den monteringsløsning du...

Alt du skal vide om strømpegarn

Alt du skal vide om strømpegarn

Strømper er ofte det, strikkenybegyndere kaster sig ud i som noget af det første - og med god grund. Det er forholdsvis hurtigt projekt, opskriften er lige...