Ting du skal overveje, før du flytter til byen

Udgivet

18 okt, 2022

Kategori

Hvis du overvejer at flytte til byen, er det sikkert fordi, at du kan forestille dig hvor rart det er, at bo tæt på alt. De mennesker der bor i byen, er ofte dem, der godt kan lide, når der er lidt fart på tilværelsen. Det er praktisk, at alt hvad man skal bruge, er lige inden for ens rækkevidde.

Men der er nogle ting, som enhver byboer kan nikke genkendende til. Og det er altså vigtige ting at tage med i overvejelserne, inden du flytter til byen.

At cykle i regnvejr

Det er upraktisk at have en bil i byen – sådan er der mange der har det. Men nogle gange drømmer byboere helt sikkert alligevel om at have den komfort det er, bare at kunne sætte sig ind i en bil og køre. Når du flytter til byen, er det lige meget hvor højt du elsker at cykle. Du vil med garanti en enkelt dag eller kommer til at drømme om, at få dig en bil.

For eksempel efter du har cyklet til arbejde en september morgen i øsende regnvejr. Det er en super ærgerlig start på dagen, hvis du ikke har en cykel regnjakke.

Larm og støj fra gaden

Alle der har boet i byen eller som bor i byen nu, ved, at det indimellem larmer meget ude på gaden. Det kan lyde som om, der er nogle der holder den vildeste rave-fest lige ude på dit dørtrin.

En rave-fest på dit dørtrin fredag og lørdag er én ting, men derudover er der også en konstant larm og støj fra trafik, der lægger som et slør over byen. Særligt på dage hvor der er faldet vand, kan man høre bilerne suse gennem vandpytterne og køre på den våde asfalt.

 

Sponsoreret

Seneste artikler

Bestig Kilimanjaro

Bestig Kilimanjaro

Nogle gange går der lidt for meget hverdag i hverdagen. Det er som om havregrynene, DR-serierne og busruterne fungerer som visere i vores ur. Forudsigeligt...

Renover dit hus

Renover dit hus

Byggeprojekter kan være meget spændende. De fleste byggeprojekter begynder med en idé, og så skal du finde ud af, hvordan du kan omsætte idéen til...

Hold Julefrokost hele weekenden

Hold Julefrokost hele weekenden

Det er en tradition, der går tilbage mange år. Det er en måde at vise vores ansatte, at vi sætter pris på dem og den indsats, de yder for virksomheden. Det er...